Добро пожаловать
Забыли пароль?
Не бесспокойтесь! Укажите свой емейл при регистрации и мы отправим инструкцию по восстановлению пароля
Готово!
Поздравляем, регистрация практически завершена.
Ожидайте на почту письмо с подтверждением электронной почты, пока вы ожидаете мы подберем для вас персонального менеджера.
Если возникли вопросы, всегда ,будем рады вам помочь:
+38 (044) 240-04-20
+38 (044) 240-04-20
Випробувальна лабораторія
Висока якість продукції ТМ «Факторія-Агро»
Висока якість продукції досягається завдяки сумлінному відношенню виробника до виробничого процесу, що відбувається в належних санітарних умовах і при безперервному контролі показників якості.
Для вирішення цих завдань співробітники відділу якості:
Передають їх на аналіз в спеціалізовані лабораторії.
(які підтвердили свою компетентність, пройшовши акредитацію на відповідність стандарту ДСТУ ISO 17025 Національним агентством з акредитації України)
Незалежна випробувальна лабораторія
На території нашого підприємства була створена і діє незалежна Випробувальна лабораторія ТОВ «ФАКТОРІЯ-АГРО». Вона успішно пройшла сертифікаційні аудити і була акредитована згідно ДСТУ ISO 17025 Національним агентством з акредитації України (свідоцтво акредитації № 2Т1366 від 01.09.2016 року, дійсний до 31.08.2021). Лабораторія оснащена сучасним обладнанням, приборами та засобами вимірювань, що дозволяють проводити дослідження з високим ступенем точності.
Проведені дослідження
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Зовнішній вигляд: ДСТУ ISO 6658:2005
Запах, смак, колір: ДСТУ ISO 6658:2005
Прозорість: ДСТУ ISO 6658:2005
Зараженість шкідниками: ГОСТ 13586.4-83
Забруднення шкідниками: ГОСТ 27559-87
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Масова частка вологи і летких речовин: ДСТУ 7621:2014; ДСТУ 4603:2006; ДСТУ ISO 665:2008;
Вага нетто: ГОСТ 15113.1-77; ДСТУ 8404:2015;
Крупність помелу: ГОСТ 27560-87; ГОСТ 13496.8-72;
Густота: ДСТУ 4633:2006;
Масова частка нежирових домішок: ДСТУ 5063:2008;
Масова частка нерозчинних домішок: ДСТУ ISO 663:2003;
Натура: ГОСТ 10840-64;
Масова частка золи (У т.ч. золи нерозчинної у розчині соляної кислоти): ДСТУ ISO 2171:2009; ГОСТ 13979.6-69; ДСТУ ISO 5985:2004; ДСТУ ISO 6884-2002;
Масова частка жиру: ДСТУ 7458:2013;
Масова частка клітковини: ДСТУ ISO 5498:2004;
Масова частка металомагнітних домішок: ДСТУ 4600:2006;
Частота: ГОСТ 11549-76 п. 2.6.; ДСТУ ISO 658:2006;
Масова частка сміттєвої домішки (у тому числі насіння рицини): ДСТУ ISO 658:2006;
Вміст гірчиці іншого таксономічного виду або сорту: ДСТУ ISO 658:2006;
Масова частка сміттєвої домішки: ДСТУ ISO 658:2006;
Масова частка олійної домішки: ДСТУ ISO 658:2006;
Масова частка зернової домішки: ГОСТ 30483-97;
Масова частка сміттєвої домішки: ГОСТ 30483-97;
Сторонні домішки: ДСТУ ISO 658:2006; ТУ У 20324443.002-98 п. 5.6; ТУ У 10.4-20324443-004:2012 п. 6.5;
Мінеральна домішка: ГОСТ 27558-876;
Кількість темних включень: ГОСТ 13979.4-68;
Масова частка неомилених речовин: ДСТУ 6050:200;
Масова частка фузаріозних і рожевих забарвлених зерен: ДСТУ 4522:2006 п.7.8;
Масова частка фосфору (У т.ч. в перерахунку на стеароолеолецитин): ДСТУ 7082:2009;
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Кислотне число: ДСТУ ISO 660:2009;
Масова частка протеїну (білка): ДСТУ 4924:2008;
Перекисне число: ДСТУ 4570:2006;
Йодне число: ДСТУ 4569:2006;
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Показник (коефіцієнт) заломлення: ДСТУ ISO 6320-2001; ДСТУ ISO 6320:2015;
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Число падіння: ГОСТ 30498-97;
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Відбір зразків: ДСТУ ISO 5555:2003; ДСТУ ISO 13690:2003; ДСТУ ISO 542:2006;
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Зовнішній вигляд: ДСТУ ISO 6658:2005
Запах, смак, колір: ДСТУ ISO 6658:2005
Прозорість: ДСТУ ISO 6658:2005
Зараженість шкідниками: ГОСТ 13586.4-83
Забруднення шкідниками: ГОСТ 27559-87
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Масова частка вологи і летких речовин: ДСТУ 7621:2014; ДСТУ 4603:2006; ДСТУ ISO 665:2008;
Вага нетто: ГОСТ 15113.1-77; ДСТУ 8404:2015;
Крупність помелу: ГОСТ 27560-87; ГОСТ 13496.8-72;
Густота: ДСТУ 4633:2006;
Масова частка нежирових домішок: ДСТУ 5063:2008;
Масова частка нерозчинних домішок: ДСТУ ISO 663:2003;
Натура: ГОСТ 10840-64;
Масова частка золи (У т.ч. золи нерозчинної у розчині соляної кислоти): ДСТУ ISO 2171:2009; ГОСТ 13979.6-69; ДСТУ ISO 5985:2004; ДСТУ ISO 6884-2002;
Масова частка жиру: ДСТУ 7458:2013;
Масова частка клітковини: ДСТУ ISO 5498:2004;
Масова частка металомагнітних домішок: ДСТУ 4600:2006;
Частота: ГОСТ 11549-76 п. 2.6.; ДСТУ ISO 658:2006;
Масова частка сміттєвої домішки (у тому числі насіння рицини): ДСТУ ISO 658:2006;
Вміст гірчиці іншого таксономічного виду або сорту: ДСТУ ISO 658:2006;
Масова частка сміттєвої домішки: ДСТУ ISO 658:2006;
Масова частка олійної домішки: ДСТУ ISO 658:2006;
Масова частка зернової домішки: ГОСТ 30483-97;
Масова частка сміттєвої домішки: ГОСТ 30483-97;
Сторонні домішки: ДСТУ ISO 658:2006; ТУ У 20324443.002-98 п. 5.6; ТУ У 10.4-20324443-004:2012 п. 6.5;
Мінеральна домішка: ГОСТ 27558-876;
Кількість темних включень: ГОСТ 13979.4-68;
Масова частка неомилених речовин: ДСТУ 6050:200;
Масова частка фузаріозних і рожевих забарвлених зерен: ДСТУ 4522:2006 п.7.8;
Масова частка фосфору (У т.ч. в перерахунку на стеароолеолецитин): ДСТУ 7082:2009;
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Кислотне число: ДСТУ ISO 660:2009;
Масова частка протеїну (білка): ДСТУ 4924:2008;
Перекисне число: ДСТУ 4570:2006;
Йодне число: ДСТУ 4569:2006;
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Показник (коефіцієнт) заломлення: ДСТУ ISO 6320-2001; ДСТУ ISO 6320:2015;
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Число падіння: ГОСТ 30498-97;
Позначення нормативних документів на методи досліджень
Відбір зразків: ДСТУ ISO 5555:2003; ДСТУ ISO 13690:2003; ДСТУ ISO 542:2006;
Висококваліфікований персонал
Великий практичний досвід
Провідні фахівці лабораторії мають високий рівень кваліфікації і великий практичний досвід в галузі досліджень олійних і зернових культур, а також продуктів їх переробки, який підтверджують щорічною переатестацією своїх знань.
Постійне підвищення кваліфікації
Вони постійно покарщують свої знання та навички шляхом проходження навчання на підприємствах, що виробляють лабораторне обладнання, і участі в міжлабораторних випробувальних раундах.
Внутрішній контроль якості
З метою забезпечення точності і якості лабораторних досліджень у вимірювальній лабораторії ТОВ “ФАКТОРІЯ-АГРО” постійно проводиться внутрішньолабораторний контроль якості проведення досліджень.